İngilizce Eğitim Kitabı

İngilizce Eğitim Kitabı

Yayınlarımız Çok Yakında

Hatalarla Essay Nasıl Yazılır?

Essay yazım sürecindeki en büyük sorun hatalarınızı fark etmek ve bunları düzeltmektir. Yaptığınız hatalara dönük farkındalık kazandıran ve size çözümler sunan çok faydalı bir kitap.

Essay Yazmaya Giriş

Başlangıç seviye hazırlık öğrencileri ve ya IELTS, TOEFL, PTE gibi sınavlara girecek öğrenciler için vazgeçilmez bir kitap. En yaygın paragraf ve essay türlerini içeren bu kitabı kaçırmayın.

Essay Sözlüğü

Essay türlerine özgü kelime, fiil, bağlaç ve deyimsel ifadeleri özgün aktivitelerle karşınıza getiriyoruz. Essay yazmanın temellerine harika bir yaklaşım sunuyoruz.

Essay LAB

Özgün ve anlaşılır essaylerle fikir üretmek artık çok kolay. Outline (fikir haritası) destekli ve değerlendirme kriterine dayalı görsel sunan bu kitabımız sizlere çok faydalı olacak.

İleri Düzey Yazma Teknikleri

Akademik İngilizce derslerindeki essay türlerine yönelik ileri düzey yaklaşımlar ve zengin içeriğiyle sizlere çok faydalı olacak bir kitap. Akademik İngilizce konusundaki en kapsamlı içerik bu kitapta.

Sınav Hazırlık

Tüm sınavlarda sorulan essay türleri ve not kriterlerine uygun içeriğiyle sizlere en yüksek notu getirecek olan harika bir kitap. Örnek essay ve nitelikli aktivitelerle dolu bu kitabı kaçırmayın.